2010. november 30., kedd

Christmas Present

Azthiszem szerelmes lettem. Íme, a tökéletes karácsonyi ajándék. Kéremszépen valakitől..:D Ha neked is tetszik (vagy nekem szánod ajándéknak:D) ITT tudod megrendelni. Az ára 34,50 GBP azaz kb. 11 500 Ft


Vogue US Cover + Editorial

Sosem voltam nagy Angelina rajongó, én mindig is Jennifer-t szerettem: egy mert sokkal jobban öltözködik, kettő mert Jóbarátok!! :D Nade, most meg kell, hogy mondjam, Angelina nagyon szép ezeken a képeken. Mario Testino jól beállított fotókat készített a decemberi számhoz.


Napi Street Style

Cserébe, hogy már vagy ezer éve nem raktam fel street style-t most egy ÓRIÁSI adaggal kárpótollak titeket ;) Jó inspirálódást!
Flair Editorial

Összesen két színből áll az egész fotósorozat, mégis sokkal izgalmasabb mint a legtöbb, amit az utóbbi időben láttam. A modell (Maxine Schiff) pózai és a kamera szemszögei nagyon el lettek találva! J'adore..
Fotós: Alvaro Beamud Cortes


Leather

Bőr minden mennyiségben. LOVE!
Modell: Andreia Marcon
Fotós: Bruna Castanheira
2010. november 29., hétfő

Interview Editorial

Régen láttam már Rihanna-t ennyire szépnek. Kivéve a 5. kép nem tetszik, de még az se olyan rossz. A fotókat a decemberi számhoz pedig Mikael Jansson csinálta.

H&M Magazine Winter 2010

A H&M téli magazinjának az anyagát nem más, mint a svéd dream-team: Frida Gustavsson (modell) és Andreas Sjodin (fotós) készítette. Nekem nagyon tetszenek a képek, Frida eleve nagy kedvenc, de itt eszméletlen arckifejezései vannak! :D A cuccok többsége is tetszik, szerintem a héten be is fogok szerezni belőlük egy párat.. :)

2010. november 28., vasárnap

Elle Japan Editorial

Nem nagyon szeretem az ázsiai divatmagazinok fotósorozatait, nem tudom miért, de egyszerűen nem az én stílusom. De most megakadt egyen a szemem, ami az Elle Japan decemberi számában jelent meg. A modell Tulin Sahin, aki olyan, mint Cindy Crawford fiatalabb és szebb kiadásban. :D Szerintem az egész fotósorozat nagyon európai és ez tetszik. 
Fotós: Tamer Yilmaz
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...