2010. december 31., péntek

Nylon Magazine Editorial

Ha még nincs partyhangulatod, itt egy gyönyörű editorial a Nylon magazinból, ami tuti kedvet csinál majd.. :) A modellek Katja Kulyzhka & Diana Rudenok voltak, akiket Jamie 
Nelson fotózott a januári számhoz. Na én lassan megyek készülődni, mi Evelynnel és még pár barátnőnkkel a RiseFM NiteRise bulijába megyünk. És ti?:)


PS: Itt egy kis ajándék, hogy egyszerre meghallgathassátok 2010 huszonöt legnagyobb slágerét DJ Earworm által összemixelve.

A nap képe

Evvel a képpel szeretnénk minden kedves látogatónak boldog új évet kívánni! Jövő évben is látogassátok blogunkat, mert újdonságokkal várunk majd titeket! Szép estét mindenkinek! :)

Happy New Year!
Anna & Evelyn

2010. december 29., szerda

New Year's Eve Dress Ideas

Már nagyon közeleg szilveszter este, és van aki még mindig nem tudja, hogy mit húzzon fel. Többek között én is még keresem a tökéletes ruhát..:) Ha ezzel ti is így vagytok, itt van pár ötlet segítségül. Remélem mindenki talál majd egy gyönyörű party-ruhát és elkápráztatja a pasikat.. ;)

 asos.com - £38 (kb. 12 500 Ft)

  asos.com - £38 (kb. 12 500 Ft)

 H&M - 9 990 Ft


 Mango - 13 995 Ft
 Mango - 22 995 Ft

 Promod - 12 490 Ft

Tally Weijl - 7 490 Ft

Stradivarius - 8 495 Ft

2010. december 26., vasárnap

Calliope SS 2011 Ad Campaign

Egy kis nyár a télben.. :) Gyönyörűszép ez a kampány, huge LOVE. A modell Masha Novoselova, akit Peter Gehrke fotózott.StreetStyle around the world

Egy kis streetstyle! ;)
Deep Blue Night

W Korea editorial Hyung Jeong Ji főszereplésében! Imádom a cuccokat és nagyon jók ezek a sötét,de mégis világos képek. A fotókat Christopher Wadsworth készítette.
Nektek hogy tetszik??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...