2011. május 30., hétfő

Goddess in the Sun

Hát ez valami elképesztően gyönyörű. Eleve imádom a kéket, a kedvenc színem, de ez a fotósorozat mégjobban meghozta hozzá a kedvem. Meg a maxiruhákhoz. Asszem ha hétvégén megyek városba, felavatom a szülinapomra kapottat..:) És nektek is ezt ajánlom, csak bátran a maxival! ;) Nade vissza az editorialhoz, a modellek Carola Remer és Ming Xi volt a kínai Vogue-ban. Őket Dan Jackson fotózta a júniusi számhoz. Un-fucking-believably amazing......♥












HAUL

Na újabb haul poszthoz elegendőt vásároltam az utóbbi időben, íme a zsákmányom..:)

 Neon pink felső - 2 490 Ft
Ez is meg a következő is szerelem volt első látásra, és pont az utolsó darabot hoztam el mindkettőből..:) Ugyan mindkettő M-es, de legalább tök jó lazák.

 Barack színű felső - 2 490 Ft
Ha jól láttam Dukai Reginának is ilyene van:)

 Nude clutch - 3 990 Ft
Ultimate party-táska. Mindenhez megy és pont belefér minden fontos cuccom egy éjszakához..:)

 Kék karkötők - 790 Ft
Csak mert ennyiért nem lehetett otthagyni őket..:D

Arany-türkiz fülbevalók - asszem 1 290 Ft
Love at first sight. Meg hát 4 db ennyiért simán megéri. nem?!:D

Outfit of the Day

Mivel valahova elkevertem a fényképezőgépem (fuckyeah), ezért megkértem a barátnőmet, hogy legyenszíves képet csinálni rólam..:) És volt szíves. (köszi zso♥) Ja előre is bocsi a megviselt fejért, csupán 8(!!) órát kellett ma végigszenvednem.. Ebben voltam ma:


Felső, szoknya, csizma: Reserved
Sál: Retro
Táska: H&M

2011. május 29., vasárnap

A nap képe

Freja Beha, Vogue Nippon Beauty July 2011
Fotó: Alasdair McLellan

Beauty Scattered

Nem mindennapi ez a beauty editorial, ami az olasz Vogue májusi számában jelent meg. A modell nem más, mint Mihalik Enikő, aki szerintem sosem válik unalmassá. Tetszik a sminkes/fodrász egyedi koncepciója, ilyet biztos sehol máshol nem fogunk látni. És amugy is jókedvet csinál, amikor épp a 100. zsepit használom el. *sigh* A képeket Greg Kadel készítette.





Outfit of the Day

Na hellobello, újra itt. Már tegnap is akartam frissíteni, de elnyomott az álom, meg meg is fáztam. Na de ami késik, nem múlik. A mai napot egy outfit poszttal kezdem, ami még osztálykiránduláson volt rajtam. A háttér a gyönyörű Balaton, és az egyik képen a barátnőimmel(plusz bével:D) vagyok, remélem nem haragszanak meg, hogy kirakom őket..:)

Én vagyok a jobbszélső
Felső: DIY
Rövidnadrág: Topshop
Szandál: Tommy Hilfiger

Itt már a parkban pihiztünk:)
Fülbevaló: H&M
Karkötők: H&M, Six
Gyűrű: Bijou Brigitte
Napszemüveg: Anyué (najó lassan az enyém:D)

2011. május 25., szerda

A nap képe

beautiful & sweet
Anna Selezneva

StreetStyle around the world

Egy halom street style inspirációt gyűjtöttem nektek, amikből kedvetekre válogathattok..Minden alapdarabot megtaláltok és pár tippet is, hogy hogyan viseljétek őket!



Andy Torres






Anna Selezneva









Chiara Ferragni

2011. május 24., kedd

Celebs Love Guiseppe Zanotti

Na bicsibocsi, hogy mostanában nem jelentkeztem, kicsit sűrű az életem rightnow. Holnap szerintem ellátogatok pár boltba, úgyhogy várható lesz majd egy haul poszt is a közeljövőben (mondjuk csütörtöktől szombatig kiránduláson offmaratonon leszek az osztályommal, szóval majd Evelyn fog frissíteni). Na addig is itt egy kis érdekesség. Nagyon tetszenek Guiseppe Zanotti cipői, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Mostanában a celebeket az örök Louboutinon kívül csak ebben látni. És nem is véletlenül..:)

Selena Gomez
A Disney-sztár a Billboars Music Awards-on fekete ruháját és egyszerű haját dobta fel ezzel a piros, masnis szandállal. Cute.


Chelsea Kane
Uhúúúúú, nagyon bejön ez az outfit! Jó ízlése van ennek a csajnak azt kell hogy mondjam, ez a cipő nagyon vad..

Vanessa Hudgens
Ez még februárban készült, az új filmje, a 'Beastly' premierjén. Ez a ruha valami elképesztően gyönyörű, és jó ez a piros-lila kombináció is.

Kim Kardashian
A Kardashian-Jenner család leghíresebb tagja itt épp a nude-re szavazott, ami jó döntés volt, mert irigylésre méltó a kreol bőre.

Mila Kunis
A kis fekete ruha MINDIG beválik. És ezt Mila is tudja.


Audrina Patridge
Kell bármit is mondanom?!?! Love at first sight.

Rihanna
Hell yeah color-blocking. Amúgy ez az arany cipő egy to-die-for darab. Kár, hogy én a 180 centit súrolom, ezért csak ritkán hordok magassarkúkat.

Rachel Bilson
Annyira szeretem a stílusát. Respect ha stylist nélkül csinálja.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...