2011. október 27., csütörtök

A nap képe

OMG, must have ruha.

How to dress like Blake Lively


Már elég régen volt 'how to dress like..' bejegyzés, úgyhogy most épp itt az ideje egynek.. Ezúttal Blake Lively - vagyis inkább Serena van der Woodsen, ugyanis a Gossip Girl forgatásán lőtték a képet - egyik szettjének az olcsóbb verzióját mutatom meg.

This Week's Best Dressed Celebrities

9. A most már hivatalosan is terhes Jessica Simspon csak a Celine táskája miatt került be a listára. Mert az csillagos 5ös. Végül is a többivel sincs baj, csak a leggings nem nadrág. Főleg ilyen alkatra nem..

2011. október 26., szerda

A nap képe

Örök kedvenc, Freja Beha Erichsen..:)

Cover Update

Már régen volt címlap-szemle, most igyekszem bepótolni. Szóval íme a legfrissebbek:

Aline Weber, Numéro #128 November 2011

Napi Street Style



Versace x H&M

Bocsi, hogy megint eltűntem egy időre, kicsit összejöttek a dolgok. De jogsi kipipálva és mindjárt szünet is lesz (bár akkor meg sose leszek itthon, de majd igyekszem:D). Elég a mellébeszélésről, itt van a várva várt Versace for H&M kollekció lookbook-ja, amit maga Donatella tervezett a svéd high street boltnak. Nekem elég magasak voltak az elvárásaim a tavalyi Lanvinnal való kollaboráció után, és hát elég nagyot koppantam. Mondjuk ki szépen, ez nagyon gyengére sikeredett. Az 1-2 fekete ruhán kívül egy hatalmas WTF?! felirat villog a fejemben, egy kínaiboltnak jobb a kínálata.. És a lookbook? Ugyan Abbey tényleg gyönyörű, de tavaly ez is sokkal színvonalasabb volt. Szerintetek?


2011. október 18., kedd

A nap képe

INNEN. NEKEM. MINDEN. KELL...

Outside In

Kötött pulcsi és szőrme mánia a L'Officiel Paris novemberi száméban. Nagyon tetszik a helyszín, nem bánnám, ha én is ilyen helyen tengethetném a mindennapjaimat..:) Főleg ha a ruhák is az enyémek lennének! A modell Terese Pagh volt, imádom azt, ahogy a szőke haját megcsinálták: laza fonott copf. Amazing. A fantasztikus képeket Eric Guilleman készítette a magazin számára.


Make Up Trends - Fall/Winter

FÉMES FÜSTÖS SZEMEK
Egy kis metál szemfesték a füstös szemeidet egyből lenyűgözővé varázsolja.

2011. október 11., kedd

The Real Queen of Hollywood

Nagyon szeretem Amanda Seyfried-et, mert jók a filmei és jól játssza a szerepeit. De most nem csak színésznőként bizonyít, hanem modellként is, hiszen ő a novemberi Glamour UK címlaplánya. Nekem eléggé bejön ez a 60as évek inspirálta fotósorozat, illik Amanda személyíségéhez. Különösen az a kép lett szuper, ahol szinte világítanak a nagy zöld szemei... Ezért respect Simon Emmett fotósnak. Ja és külön pirospont a kutyusért, hihetetlen édes.:)


A nap képe

Jourdan Dunn ebben a GYÖNYÖRŰ Roberto Cavalli ruhában jelent meg a MOBO díjátadón múlt héten.. Stunning as ever.

Őszi-téli trendek

LEKEREKÍTETT VONALAK
az anyag és a szín változhat, a forma marad

Burberry Prorsum

2011. október 10., hétfő

A nap képe

Natasha Poly, Vogue Japan 2011 október
Mert ma ilyen fekete hangulatom van.. Nem rosszkedv, csak a szín!!:)

Zara TRF Lookbook

Piros pulóver - 9 995 Ft
Farmer - 9 995 Ft

Ez a Zara fiatalos kollekciójának, a TRF-nek a szeptemberi lookbook-ja. Sajnos az októberit még sehol sem találom, de ebben is lehet egy-két szuper darabot találni.. sőt! Elég hosszú lett a kívánságlistám, bár valószínűleg csak pár darabot fogok tudni megvenni, vagy annyit se, mert Pécsett ugye nincs Zara..:( Na mindegy, a girl can dream. Szóval, amik szerintem must have darabok innen, azok a pulcsik, talán egyedül a kígyómintás pirosat utasítanám vissza, a többi mind jöhet. Főleg a mustársárga meg a sötétszürke. A blézerek is jók (de ugye szubjektív vagyok a függőségem miatt:D), én azokat is megvennem ha a világ össze pénze az enyém lenne. A nadrágokkal már gondban vagyok, nekem nem jönnek be ezek a 'flare' farmerek. Csak nem. Viszont a 2 skinny jeans egész jó, az áruk meg még jobb! Én az állatmintát hanyagolnám, itt elég gagyinak hat, talán kivéve a zöld ruhát. Ja meg még a bordó bokacsizma lopta be magát a szívembe.. Az kell. Ti mit vennétek meg ezek közül?

2011. október 7., péntek

A nap képe

Sasha Pivovarova

Napi Street Style


New In - Blazer, Top, Necklace

Najó, új mániám lett. Blézerek minden mennyiségben! Szín, fazon nem számít, (szinte) mindegyiket imádom!! És múlt héten újabb darabbal bővült a gyűjteményem. A gyönyörűséget a H&M-ben vettem, és végül is két legyet ütöttem egy csapásra, ugyanis bordó.. must have idén!!:) A második új darabom egyenesen Angliából érkezett, hála jó öreg barátomnak, az asos.com-nak.;) Egy első ránézésre teljesen egyszerű fehér ujjatlan, de a szabása mégis egyedivé teszi.. az anyagáról nem is beszélve, olyan jó puha. A 3. és 4. áldozatomat szintén Angliából repítették hozzám, de ezt másik nagy kedvencemből, a Topshop online boltjából rendeltem. Az egyik egy nyaklánc színes kövekből és egyszerűen imádni való, a másik pedig egy nagyon kényelmes motoros bokacsizma, amit már felavattam a befotózás előtt, úgyhogy arról nincsen kép sajnos.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...