2010. november 8., hétfő

This Week's Best Dressed Celebrities

9. A "Tőzsdecápák 2" sztárja, Carey Mulligan feldobja ezt az eleve imádni való bézs felsőt és fekete, hosszú szoknyát ezzel a élénk kék cipővel. Szerintem irtó édes!


8. Ááááá imádoooom Anne Hathaway fehér ruháját, amiben új filmje, "A szerelem és egyéb drogok" premierjén jelent meg. És ez a natúr cipő hozzá.. Gorgeous.


7. Kourtney Kardashian eléggé túl akarja szárnyalni híresebb nővérét, Kimet öltözködés terén. És meg kell, hogy mondjam.. sikerült neki! Nagyon tetszik ez a szoknya ezzel a blézerrel, csini az óriás masni..:) És ez az öv is jó megoldás.


6. Coco Rocha megmutatja, hogy a kockás ing sose megy ki a divatból. Főleg nem, ha az idei nagy trendekkel a bőrgatyával és a katona zakóval párosítjuk.


5. Gwen Stefani öltözködése mindig nagyszerű inspiráció. Most sem kellett csalódnunk. A kabáttól az övig, a cipőn és a táskán, sőt még a frizurán is át.. ez az összeállítás hibátlan!


4. Óóóó, az a Balmain ruha. És milyen csodásan áll Natalia Vodianova-n. A nyaklánc és a clutch már csak hab a tortán.


3. Ezért lesz mindig is Kate Moss az éjszakai party öltözetek királynője. Tiszta 70es évek ez a csillogó jumpsuit-szőrme kombináció.


2. Ashlee Simpson is beállt a manóhajú sztárok sorába és ennek örömére egy tiszta édi-bédi, masnis ruhát vett fel az egyik megjelenésekor.


1. Ta-dah!! Egyik kedvenc sorozat színésznőm (persze csak Blake Lively után:), AnnaLynne McCord bebízonyítja, hogy lehetsz nőies férfias cuccokban is. LOVE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...