2011. február 16., szerda

Spring Campaigns

Nemrég lapozgattam a februári Vogue UK-t és rájöttem, hogy a tavaszi kampányok többsége szörnyű.. Pedig kb. ezt szeretem a legjobban a divatmagazinokban: a gyönyörű kampányokat amiket nézegetve egy pillanatra egy másik világban érzem magam. Na most nem így volt, csak fintorogtam, egyik reklámanyaga rosszabb mint a másik, és most mindegyiknél elmondom, hogy HOT vagy NOT..

DIOR

Nem tudom mit érzett John Galliano és teamje amikor megtervezték a promóciós anyagukat. A ruhák/kiegészítők a kollekció legrosszabbjai, olyan mint egy olcsó 60as évekbeli gyors étkezde reklám, szegény Karlie Kloss-t - aki amúgy hihetetlen jó modell - teljesen elcsúfították. Ez egy hatalmas NOT. Remélem a következő szezonra összehoznak vmi vállalhatót!

PRADA


Tudom, hogy egy csomóan agyon istenítik a Prada tavaszi kollekcióját, nekem akkor sem tetszik. Ebből kifolyólag a reklám is NOT. Plusz mi ez a haj a modelleken?!:D

GUCCI

Naaa, ettől végre nyár hangulatom lett..:) Jók a színek, jó helyszín, jók a modellek. HOT!

LOUIS VUITTON

Ez a kollekció se lopta be magát a szívembe, a reklám is csak Freja Beha Erichsen és Raquel Zimmermann miatt tetszik valamennyire.. A haj, a smink és a táskák miatt NOT.

CHANEL


A Chanel tavaszi reklámanyaga kivel mással mint Karl Lagerfeld kedvencével Freja Beha Erichsennel, toyboy-jával, aki mostanában egy Karl-lal kapcsolatos dologból sem hiányozhat: Baptiste Giabiconi-val és Stella Tennant-tal. Véleményem szerint a kampány nem lett olyan jó, de Freja jó választás volt ehhez a rock n roll chick-es témához. Meg nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, akármekkora szexisten is Baptiste, kezd unalmassá válni, hogy mindig minden képen/bemutatón/videón ott van. Hmm. A fotókat amúgy nem más, mint a már fent említett uncle Karl készítette. Kap egy HOTot de csakis Freja miatt..:D


BURBERRY PRORSUM

Az első kampány amire ránézek és ez a reakcióm: HOT!! Imádom a szöszi csajt, az igazi angol pasit, a bőrcuccokat, a lila ruhát, a zöld clutchot, a kavicsot a tengerpartot, a megvilágítást...:) Love, love love!

DOLCE & GABBANA

Áhhh, de szépek ezek a fehér ruhák..:) Lájk a modelleknek, és az i tetszik, hogy egymást locsolják vízzel. Hmm, HOT, smokin' HOT.


GIORGIO ARMANI

Armani sose volt erős kampányokban, de ez most extra szar lett:D.. Olyan mintha a modell rákos lenne, és azért lenne rajta a turbán. Meg eleve mik ezek a sötét színek egy tavaszi reklámban?! NOT so much.

YVES SAINT LAURENT

EZ egy reklámanyag része?:D Na ne vicceljünk.. Semmi izgalom, ha ránézek ez villan be: BORING!!! Ez számomra egy NOT.

BOTTEGA VENETA

Az egyik legegyszerűbb és az egyik legjobb. Na ők tudják hogy kell ezt csinálni. Kék háttér, fekete ruha, szőke haj, és egy fekete madár = HOT!

MIU MIU

Nem tetszenek a ruhák.:( Pedig amúgy jó lenne, de pont a legfontosabb része el van cseszve. Félig HOT, félig NOT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...