2011. augusztus 22., hétfő

This Week's Best Dressed Celebrities

 10. Tetszik ez a Lanvin fémes csillogású darab, amit Zoe Saldana a Teen Choice Awards-on viselt. És milyen jól áll a színésznőnek ez az egyszerre szexi (szabadon hagyott vállak) és visszafogott (térd alá érő) ruha, amit hullámos hajjal, natúr sminkkel és arany kiegészítőkkel kombinált.



 9. A Victoria's Secret angyalkája, Adriana Lima egy elegáns fehér ruhát választott a márka egyik eseményére. Hihetetlen, hogy ő még ebben is dögös.

 8. Emma Roberts és családja már csak tudja, hogyan kell a fekete-fehéret hordani (amikor megláttam, eszembe jutott Emma nagynénje, Julia Roberts, amikor megnyerte az Oscart ebben a vintage Valentinoban). Tetszik ez az régi Hollywood-i stílus amivel a Kate Spade ruhát párosította, és mint Zoe Saldana ő is a szabad vállakra és hosszú szoknyára esküszik.

 7. Gia Coppola egy igazi nyugati parti divatikon. Az anyukája a Harper's Bazaar egyik szerkesztője és Sofia Coppola távoli rokona és ez stílusán is meglátszik. Egyszerű ruha, egyszerű cipő, szinte semmi kiegészítő és mégis kitűnik a tömegből. Erre születni kell.

 6. Anne Hathaway ebben az egyszerű, de nagyszerű ruhában jelent meg új filmje, a 'One Day' new york-i premierjén. Nagyon bejövős ez a Carven ruha ezzel az arany szandállal.

 5. Imádom Emma Stone stílusát.. Sokak szerint az új Emma Watson, szerintem meg mind a ketten fantasztikusan öltözködnek, és még nem nagyon láttam őket hibázni. Meg úgy alapból, Chanel Haute Couture-ral mellé lehet lőni?!:D

 4. A LBD Olivia Wilde Tom Ford verziója. Lájk. És tetszik a haja és a piros körmei.

 3. A mindig bájos Rachel Bilsonban most sem csalódtam. Olyan mint egy földre szállt angyal ebben a fehér Chloé csodában, de a szegecses cipő mégis edgy-vé teszi.

 2. Najó, lehet hogy kicsit elfogult vagyok Blake Lively-val kapcsolatban, de szerintem megint hozta a formáját. Narancssárga bőr Gucci leopárdmintával? Neki ez is fantasztikusan áll.

1. Miranda Kerr a legszebb és legstílusosabb anyuka a világon, period.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...