2010. október 15., péntek

This Week's Best Dressed Celebrities

9. Beleszerettem Nicole Richie kötött rucijába, amint megláttam. Imádni való. A kötött dolgok nagyon divatosak most télen, csakúgy mint minden ami military. A khaki ruha válla is nagyon tetszik, kiemeli Nicole alakját. Az ékszerei pedig már csak a hab a tortán. Go Nicole!

8. Keira Knightley gyönyörű volt a Chanel bemutatón ebben a szuper csinos Chanel ruciban, a tipikus Chanel blézerrel és táskával. És még az új haja is lenyűgözött. Tökéletes öltözék, Keira.

7. Ki mondta, hogy a fekete unalmas?! Dita Von Teese meg mutatja, hogy egy LBD sosem megy ki a divatból, ha jól áll és izgalmas az anyaga és mint fent láthatjuk, jó kiegészítőkkel hordjuk. Dita igazi stílusikon!

6. A new york-i fashionista, Leigh Lezark megmutatja, hogyan kell a high fahsion-ből utcai viseletet csinálni. Nem tudom, hogy tette sikeressé ezt a kabátot az őrült válltöméssel és szegecsekkel, de valahogy mégis ő viseli a kabátot és nem fordítva.

5. Claudia Schiffer ragaszkodik a klasszikus megjelenéshez és eléri, hogy működjön. A csíkos felső a hozzá illő Chanel nyaklánccal és a stílusos barna csizmával  nyerő nyerő összeállítás.

4. Rihanna outfit-je nemtudom mért, de egy nagy LOVE. Nem húznám fel, de itt iszonyatosan tetszik!

3. Kate Moss is a legújabb trendben, az 50es évek ruhájában jelent meg és meg kell mondanom, hogy nagyon jól áll neki ez a nőies kinézet. Lehet, hogy nem érzi magát annyira jól ebben a szettben, úgy mint a lazább utcai viseletében, de most vmi mást csinált és úgy néz ki mint egy igazi fashionista!

2. Lauren Conrad mindig tudja, hogy hogyan csináljon a trendekből laza viseletet és imádom ebben a cuki sortban és csinos blúzban amit ezzel a vintage hajviselettel párosított. LOVE it!

1. Clémence Poésy, a legújabb Gossip Girl sztár lenyűgözött ezzel az egyszerű, de nagyszerű összeállítással, amit a párizsi divathéten viselt. IMÁDOM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...