2010. október 19., kedd

This Week's Best Dressed Celebrities

9. Olivia Palermo ismét megmutatta, hogy ő egy igazi divatikon, méghozzá a szezon legmenőbb trendjeivel. Egy jó kis bőr rucit piros táskával és gyönyörű nyaklánccal kombinált.

8. Anna Paquin egy szexis Alexander McQueen ruhában jelent meg a Scream Awards-on. Szerintem Anna nem egy kimondottan szép lány, itt viszont gyönyörű. Nagyon jó a haja, a sminkje és jól áll neki a mini. És a szintén McQueen táska sem elhanyagolható.

7. Pixie Lott egy nagyon édes ruhában volt, amikor Londonban reklámozta a legújabb kislemezét. Bár én nem ilyen nyakláncokkal kombináltam volna, az ő stílusához ez illik.

 6. Miley Cyrus végre elfelejtette a szokásos: western csizma-farmer rövid gatya-fehér atléta-mellény kombót és egy nagyon aranyos virágos ruhát, egy barna bokacsizmát és szép türkiz nyakláncot húzott. Véégre Miley!

5. Milla Jovovich legújabb filmje bemutatóján tündökölt ebben a csipke csodában.

4. Sienna Miller ebben a laza, de csinos szettben érkezett meg a 21. Brit Filmfesztiválra. Semmi meglepő, Sienna hozta a formáját.

3. A férfias öltözék is lehet finom és nőies. Ezt Juliette Lewis is megmutatta, aki a férfias mellényt és nadrágot egy csinos blúzzal hordta és a cipője is egy szexis magassarkú volt.

2. Claudia Schiffer öltözködése mostanában tiszta 70es évek, imádom a sok réteget, övet, sálat és azt, hogy mindig stílusos. Nem is véletlen, hogy újra itt van a listán!

1. Fearne Cotton szettje zseniális. Egyszerűen imádom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...