2011. április 2., szombat

This Week's Best Dressed Celebrities

Már régen volt ilyen poszt, úgyhogy most íme az e heti best dressed list..:)

9. Taylor Swift egész héten Londonban volt és jobbnál jobb outfiteket rakott össze, de a kedvencem ez a féloldalas piros playsuit fodrokkal. Nagyon cuki, és ez a ruhadarab ezzel a színnel mindenkinek kötelező nyáron!

8. Imáááádom, hogy Sienna Miller mindig fel tud öltözni.:) Olyan egyszerűek ezek a cuccok, de mégis olyan, mintha ezeket így egybe álmodták volna meg a tervezők.. Go Sienna!

7. Beleszerettem MK Olsen vintage szettjébe. Az egész tiszta fekete, de az a zöld szőrme meg a kék clutch felteszi az i-re azt a bizonyos pontot! Congrats, Miss Olsen.

6. Jamie Chung a Nylon magazin partyján jelent meg így, és megmutatta, hogy bizony lehetsz cuki is bőrruhában nem csak sexy.. Lájk.:)

5. Malin Akerman a Sucker Punch premierjén pózolt ebben a gyönyörű piros maxiruhában. Nagyon eltalálta, olyan minta végtelen hosszúak lennének a lábai.

4. Nagyon jól áll Emmy Rossumnak ez a szín, és azt is tudja h a görög stílusú ruhák sose mennek ki a divatból. Tökéletes nyárra..:)

3. Vanessa Hudgens szintén a Sucker Punch megnyitóján tündökölt, csak még szebb volt mint Malin. Ez a ruha..... Le a kalappal, gyönyörű!!

2. Whitney Port mindig annyira jól néz ki, hogy az valami hihetetlen. Ebben a szettben semmi extra nincs, és mégis annyi helyre fel lehetne húzni. Love it.

AAAAAAAND the best dressed is:
1. Bárcsak minden anyuka úgy nézne ki és öltözködne, mint Elle MacPherson.. Tetőtöl talpig tökéletes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...