2011. május 18., szerda

Suit up! Tökéletes fürdőruha mindenkinek


Már május közepe van.. ami azt jelenti, hogy mindjárt itt a bikini szezon!

Annyiféle fürdőruha van, hogy megtalálni azt, amelyik a legjobban passzol hozzád, nem egyszerű feladat. Gondoltam, segítek nektek egy kicsit.:) Akár bikinit szeretnél, akár egyberészest, remélem ezzel a poszttal mindenki megtalálja a számára tökéletest, amiben az egész nyarat élvezheti.

Amikre figyelj oda

Mielőtt a többi tippre rátérnék, itt egy fontos tanács: Az első számú szabály amikor fürdőruhát veszel, hogy olyat válassz, ami kényelmes és magabiztosságot ad. Ha nem érzed magad benne jól, akkor majd nem akarod hordani és csak pénzkidobás lesz - de leginkább, túlságosan feszengeni fogsz ahhoz, hogy jól tudd érezni magad.

Milyen fajtát vegyek?

Négy fajtát tudsz beszerezni: bikinit, egyberészest, tankinit és bikini-fürdőruha keveréket(angolul monokini, magyarul az kicsit mást jelent, és nem tudom mi a jó szó rá..:D). Ezeken belül 1000 féle fazon közül lehet választani.

Hogy milyen alsó és felső fog a legjobban beválni neked, az attól függ mit vársz el a fürdőruhádtól. Ha gyorsan barnulsz, még naptejjel is, akkor a bikini-fürdőruha keveréke nem a legjobb választás, mert össze-vissza fogsz lebarnulni; ha a kalandvágyó típus vagy, aki beleugrál a vízbe meg egyebek, akkor vmi jobban tartó kell, mint egy pánt nélküli felső.

Itt van pár tipp, hogyan válaszd ki a fazont:
  • Ha nem akarsz túl sokat mutatni magadból, akkor hajts egy egyberészesre - manapság már sokkal egyszerűbb olyat találni ami divatos, hidd el!
  • Ha olyat szeretnél, ami jól tart, akkor nyakba kötőst ajánlok, vagy olyat amiben van merevítő.
  • Ne felejtsd el, milyen jók az olyan alsók amik állíthatók - mivel csinálhatod feszesebbre vagy lazábbra, ezért tuti tökéletes lesz rád.
  • A tankinik és a monokinik tökéletesek azoknak, akiknek a bikini túl merész, viszont többet szeretnének egy sima egyberészesnél. A tankini a klasszikus "biztonságos" megoldás, míg a monokini mindenképpen sok figyelmet fog rád irányítani.
  • Ha a vízi sportok szerelmese vagy, akkor a monokini és az egyberészes a legjobb választás, azoknál nem kell azon paráznod, hogy lecsúszik felül/alul.
  • Ha viszont csak pihenni, olvasni és napozni szeretnél a parton vagy a medence szélén, akkor nem tudsz mellélőni egy bikinivel. A pánt nélküli felsők nagyon jól néznek ki, de nehéz őket hordani - mindenképp olyat válassz ami elég szoros, különben kellemetlen helyzetbe hozhatod magad.
Bikinik 


Calzedonia bikini - nemtudom az árát

Tally Weijl fekete bikini - felső €6,95 (kb. 2 000 Ft) alsó €5,95 (kb. 1 500 Ft)


Zara kígyómintás - felső & alsó 4 595 Ft

Calzedonia csíkos bikini - árat nem tudok, de a kettő együtt kb. 10 000 Ft

Egyberészesek

ASOS fekete fürdőruha - £35 (kb. 10 500 Ft)


Calzedonia pasztell lila fürdőruha - pontos ár nincs, kb. 13 000 Ft

H&M fekete - £9,99 (kb. 3 000 Ft)

Calzedonia - kb. 13 000 Ft

Monokinik

ASOS - £30 (kb. 9 000 Ft)

Pepe Jeans - £50 (kb. 15 000 Ft)

H&M - £14,99 (kb. 4 500 Ft)

Calzedonia

Warehouse - £32


Remélem segítettem valamennyit, és bocsi a sok szövegért..:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...