2012. január 11., szerda

Spring 2012 Campaigns

Összeválogattam a tavaszi kampányokat; vannak amik nagyon jók lettek, viszont vannak, amik nagyon nem. Elsőként mindjárt itt a szokásos Dolca&Gabbana kampány, ami egy olasz családot próbál illusztrálni Monica Bellucci-val. Eleve ez a két dolog is furcsán hangzik, viszont ezek a képek szerintem egy családi fotóalbumban jobban mutatnának!




 
Gucci sem tért el a tónusban és élénk színekben gazdag védjegyétől na és csodás ruhadaraboktól, amiket itt Abbey Lee Kershaw és Karmen Pedaru viselt.

És természetesen a Victoria's Secret sem maradhat ki a sorból! Nem hogy a bikinik, a modellek - Alessandra Ambrosio, Edita Vilkeviciute, Lily Aldridge - de most még a helyszín is tökéletes, ugyanis ezt a kampányt Bora Bora-n készítették!


Karl Lagerfeld elég szokatlan módját választotta a légiességnek; ezek a képek inkább hasonlítanak egy cirkuszi akrobata mutatványhoz mintsem egy Chanel kampányhoz.


Emporio Armani - egyszerű és nagyszerű!

És íme az egyik kedvencem: Gisele Büdnchen-től már megszokhattuk, hogy fantasztikus képek készülnek róla, de a Versace kimondottan jól áll neki :) Minden egyes ruhadarab eszméletlen jól néz ki, na és ez a cipő?!


A Tom Ford kampányban Mirte Maas-nak nem volt más dolga, mint nagyra nyitnia a száját, ugyanis minden egyes képen tátott szájjal pózol. Hot or Not?

Frida Gustavson természetes szépségét csodálhatjuk a Sportmax-nak készített képeken.


Mulberry - ismét egy kedvenc és ismét Frida Gustavson, de most Lindsey Wixson-nal. Nem tudom miért, de én még mindig nem tudom megszokni azokat az ajkakat. Mindenesetre ez a "fagyi özön" nekem nagyon bejön. Egyedi és színes akárcsak a rucik!


Roberto Cavalli kampány Naomi Campbell-el. Egyszerűen gyönyörű ez a nő, de azért a kollekció sem elhanyagolható.


Mila Kunis nemcsak a filmvásznon mutat jól, hanem Dior Handbag kampányban is!

A Just Cavalli kampányok mindig is a favoritjaim voltak és ez most sincs másképp. A rock and roll style és a tetkók pedig csak ráadás! (női modellek: Lindsey Wixson, Ruby Aldridge és Jac Jagaciak)


Armani Exchange a mi gyönyörű Palvin Barbinkkal. Hihetetlen, hogy még milyen magasra szárnyal!

Végül Vera Wang a maga romantikus stílusával. Nagyon jó ez a tükröződés és a ruhák is csodásak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...