2011. április 15., péntek

Makeup Plaza

Kisebb hatásszünet után, ismét jelentkezem, és megosztom veletek, hogy mi is tett engem boldoggá az elmúlt időszakban. Természetesen az internet csodájának is köszönhető, de a legfőbb hálával a Makeup Plaza-nak tartozom, amiért lehetővé tette, hogy a mi kis Magyarországunkban, a sminkelni vágyó magyar lányok is hozzájuthassanak ilyen remek külföldi termékekhez. Hangsúlyoznám, hogy lélegzetelállítóan jutányos áron! Már két alkalommal is rendeltem, és be kell vallanom, hogy...

Hogy maximálisan megvoltam elégedve a termékekkel! :)

A szállítási idő mindössze 1 nap volt és a minden olyan tökéletesen be volt csomagolva, hogy kb. focizni lehetett volna velük!



Ez a csodás alumínium illetve fém sminktáska talán az egyik eddig legtöbbet használt termék, ugyanis az átvétel után már negyed órával teljesen telepakoltam!

Kulccsal zárható, vállpánttal ellátott, jól tele pakolható és a belső rész tetszés szerint alakítható.

10/10
Másik kedvencem az Eclipse Concealer Palette. A legtöbb szín, amire szükségünk lehet megtalálható benne. A színes korrigálók remek lehetőséget nyújtanak a bőrhibák eltüntetésere. Karikákat, pattanásokat, sebeket, sötét és-vagy piros foltokat és egyéb színű bőrelváltozásokat egyaránt kitűnően fed.

10/10

Brown Tones Palette - Szárazon és nedvesen is használható, alkalmas szemöldök és szemhéj színezésére is egyaránt. Erőteljes, jól árnyalható színek, hamar megszerettem.
10/8




Dazzle Dust (66Black)- száraz, nedves pigmentek - Hihetetlenül finomra őrölt por, könnyen satírozható és szárazon, nedvesen egyaránt alkalmazható. Egyetlen hátránya, hogy finomra őrölt állaga miatt könnyedén lepereg a felvitelnél, úgyhogy nem hátrány a megfelelő ecset az alkalmazásához.

10/8


Gel Liners (Exotic) - Kicsit félve rendeltem meg, de annál nagyobb volt a meglepetés. (maximálisanpozitív irányba) Nagyon tartós, krém-gél állagú és könnyen kezelhető. A következő rendelésemkor jelentős mennyiségű adagot fogok rendelni, ebből a termékből, mivel kiváló és renget színben van.

10/10




Lip Gloss Wands (11Coral) - Selyemfényű, kellemes állagú szájfény, és az illata valami őrületes. Ilyen isteni illatú szájfénnyel még életemben nem találkoztam. 12 színben van, és mindegyiknek meg van az egyedi illata. Mondjuk a színét illetően nem teljesen ugyanazt kaptam, amire számítottam, de nem csalódtam így sem. Következő alkalommal ebből a termékből is tovább csemegézek.. :)

10/8




Lip Paint (148Blue & 37Black) - Gyakran készítek extravagáns sminkeket, így nagyon megörültem, amikor rátaláltam ezekre a dögös színekre. A fekete tökéletesen fed, nagyon meg vagyok vele elégedve (majd csinálok vele valami fekete finomságot és ki is posztolom nektek:). A kék árnyalat viszont nem 100%os, ami a fedőképességét illeti, de egy kis rásegítéssel ez is tökéletesíthető.

10/7


Nail Paints (134Yellow) - A Barry M körömlakkjai mint utóbb megtudtam többszörös díjnyertes termékek, nem véletlenül.. :) Egyelőre csak ezt a sárga színű lakkot rendeltem, de nagyon tetszik. Féltem, hogy kicsit halovány lesz, de szerencsére ok nélkül. Maximálisan azt a színt adja vissza felfestve is, ami az üvegben látható.

10/8


88 Original Makeup Paletta - Nagy kedvencemmé vált a rengeteg erőteljes színével. Professzionális matt illetve selyemfényű paletta, jól satírozható, tartós és intenzív.

10/9

Gyorsan felkentem pár színt, csak hogy valamit felmutathassak az állításaim megalapozásának érdekében :)

7 megjegyzés:

  1. ugyanilyen sminktáskát vettem én is netről, aztán pár nappal később kiderült, hogy horgásztáskaként is árulják máshol fele annyiért:D
    mennyi volt a postaköltség egyébként?

    VálaszTörlés
  2. Ezt nem akarom elhinni:D De ebben az esetben az jár rosszul, aki horgásztáskára számít, mert szerintem ez 100%ig sminktáska! Mivel elég nagy súlya van, (plusz még másokat is rendeltem) ezért a 2-5kg-os kategóriába tartozott, aminek a szállítási díja 1313,- Ft volt.

    VálaszTörlés
  3. Vaterán vettem egy műkörmöstől, úgyhogy ennyi:D
    Na, az egyáltalán nem sok a magyar postadíjakhoz képest!
    Már azt is meg akartam kérdezni, hogy hol lehet pl ilyen hot or not-os kódokat találni?

    VálaszTörlés
  4. A hot or Not-osat: Tervezés -> Oldalelemek -> Blogbejegyzés - Szerkesztés -> Vélemény
    Remélem jó lesz:)

    VálaszTörlés
  5. Azt hittem, hogy kód kell hozzá, de akkor csak vak vagyok:D
    Köszi szépen hogy segítettél ^^

    VálaszTörlés
  6. Én NERO táskát vettem a MUP-ban, nagyon imádom, szuperül tudok benne pakolni. (Ezt a horgász táska szerintem totál hülyeség, de mindegy!) Gondolkodtam azon az elegáns fém harmónika nyílóson is, de végül a feketét kaptam ajándékba a páromtól. A 88-as palettákról nem írok, mert már szerintem mindenki tudja, hogy nagyon jók :-)Egyébként kértem hozzá egy CS Brow Tonest is. Nagyon-nagyon jó ez a szemöldök festő termék, nem is gondoltam volna, de mivel annyi jót írtak róla külföldi oldalakon is, hogy muszáj volt kipróbálnom. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Én egyébként nemcsak a szemöldökre használom, hanem kontúrozáshoz és szemfestéshez is. Most az Eclips-re fogok beruházni, nagyon tetszik a termék.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...