2011. május 15., vasárnap

asos.com HAUL

Idén a szülinapi ajándékom egy óriási rendelés volt asos.com-ról..:) Ugyan még nem jött meg a csomag, de nem bírom ki, hogy ne osszam meg veletek mik fognak pár nap múlva érkezni hozzám:):).

ASOS arany saru - £12 (kb. 4 000 Ft)

Designsix nyaklánc -  £26 £12 (kb. 4 000 Ft)

ASOS fekete clutch - £20 (kb. 6 000 Ft)

ASOS barna bokacsizma - £75 £38 (kb. 11 500 Ft)

River Island farmerkabát - £44,99 (kb. 13 500 Ft)

River Island maxiruha - £34,99 (kb. 10 500 Ft)

9 megjegyzés:

  1. 50ezerert? nem rossz :)

    VálaszTörlés
  2. Ez igaz de én is túléltem a 17 szülinapomat anélkül,hogy kifosztanám a szüleim kasszáját.Főleg hogy 16 éves korod óta dolgozhatnál és megvehetnéd a saját pénzedből.Akkor lehet boldogan összetetted volna a két kezed,hogy megtudtad venni MAGADNAK az egyik ruhát vagy cipőt.Kicsit jobban értékelnéd az 50 000 Ft-ot...ha neked kéne megkeresni.

    VálaszTörlés
  3. Ha nem ismersz és nem tudod mit miért kapok, akkor szerintem ne ítélkezz. Valószínűleg a szüleim szerint megérdemeltem...;)

    VálaszTörlés
  4. Pontosan tudom,hogy ki vagy ismerjük is egymást... (: Én nem ítélkezni akarok feletted csak egyszer kérdezz rá hogy Anyuci/Apuci ti hány órát is dolgoztatok azért,hogy nekem ennyi sok szép rucim legyen az egyszeri 17. születésnapomra? Mert természetesen jövőre nem leszel 18 utána 19 utána 20....32...40.Minden évben van szülinapja mindenkinek.Egy szülinap nem egyszeri dolog az életedben.Sajnálom ha esetleg megbántottalak de szerintem kéne egy olyan posztot is csinálni,hogy ruhák amiket saját fizuból vettem...Lehet nem 50ezer lenne a végösszeg hanem kb 10.És ne érts félre nem féltékeny vagyok,mert nekem is megtudnák venni a szüleim sőt 16 éves koromig meg is vették,de utána megtanították nekem,hogy kislányom az a tied amit magadnak megveszel.És ez igaz! :) ;) Sokkal jobb érzés olyan ruhákban járni amire én gyűjtöttem össze a pénzt.Próbáld ki egyszer!Megéri. ;)

    VálaszTörlés
  5. Hát a nyarat végig fogom dolgozni, de abból inkább elmegyek nyaralni és nem ruhákra költöm. De amugy ez szülinapi ajándék volt, azt azért csak kapsz te is, nem?!:D

    VálaszTörlés
  6. én szerintem meg ha ilyen jól tudsz kommentelgetni, és tanácsokat adni,és ilyen nagy lány vagy akkor leírhatnád a nevedet is:) (zso)

    VálaszTörlés
  7. Kapok szülinapi ajándékot...normális keretek között.
    A nevem pedig:Fűzy Fruzsi (:
    Köszöntem! (:

    U.i.:Az mondjuk becsülendő,hogy fenn hagyod a negatív kritikát is és nem törlöd le.

    VálaszTörlés
  8. Még mindig Fruzsi..
    Nem bántani akartalak vagy megsérteni!Csak egyszerűen nem értem,hogy néhány ember mennyire nem tudja megbecsülni a pénzt,illetve értékelni.Lakik itt Rózsadombon egy lány aki 15 éves (húgom volt oszttársa) és már két Iphone "elfogyásztása" utána kapott még egy Ipad-et az Iphone 4 mellé...és itt aszalódnak egy panellakásban ahelyett,hogy a kislányuknak nem vennék meg az 50.legújabb,legtrendibb mobilt,hanem inkább elkötöznének egy családi házba.És a húgomra is kibaszott mérges voltam,hogy karácsonyra megkapta a 60 ezres telefonját aztán most meg már használhatatlan.És anyáékkal is leálltam vitatkozni :) ,hogy nehogy merjenek neki újat venni,mert azt ugyanúgy szétbassza.Majd ha a saját zsebpénzéből tud venni újat akkor legyen új telefonja.Jól kicsesztem vele XD de legalább most már megtanulta értékelni.Nah csak ennyit! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...