2011. május 24., kedd

Celebs Love Guiseppe Zanotti

Na bicsibocsi, hogy mostanában nem jelentkeztem, kicsit sűrű az életem rightnow. Holnap szerintem ellátogatok pár boltba, úgyhogy várható lesz majd egy haul poszt is a közeljövőben (mondjuk csütörtöktől szombatig kiránduláson offmaratonon leszek az osztályommal, szóval majd Evelyn fog frissíteni). Na addig is itt egy kis érdekesség. Nagyon tetszenek Guiseppe Zanotti cipői, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Mostanában a celebeket az örök Louboutinon kívül csak ebben látni. És nem is véletlenül..:)

Selena Gomez
A Disney-sztár a Billboars Music Awards-on fekete ruháját és egyszerű haját dobta fel ezzel a piros, masnis szandállal. Cute.


Chelsea Kane
Uhúúúúú, nagyon bejön ez az outfit! Jó ízlése van ennek a csajnak azt kell hogy mondjam, ez a cipő nagyon vad..

Vanessa Hudgens
Ez még februárban készült, az új filmje, a 'Beastly' premierjén. Ez a ruha valami elképesztően gyönyörű, és jó ez a piros-lila kombináció is.

Kim Kardashian
A Kardashian-Jenner család leghíresebb tagja itt épp a nude-re szavazott, ami jó döntés volt, mert irigylésre méltó a kreol bőre.

Mila Kunis
A kis fekete ruha MINDIG beválik. És ezt Mila is tudja.


Audrina Patridge
Kell bármit is mondanom?!?! Love at first sight.

Rihanna
Hell yeah color-blocking. Amúgy ez az arany cipő egy to-die-for darab. Kár, hogy én a 180 centit súrolom, ezért csak ritkán hordok magassarkúkat.

Rachel Bilson
Annyira szeretem a stílusát. Respect ha stylist nélkül csinálja.

2 megjegyzés:

  1. Én a 183-at simán elérem és én is szoktam magassarkút húzni,mert egyszerűen attól érzem magam csinosnak.Ha már így is magasabb vagy mindenkinél nem mindegy mennyivel?! :D Én ezen az elven működök.Magas fiúk meg mindig is léteztek eztán is fognak,tehát ez miatt sem kell aggódnod. ;)

    VálaszTörlés
  2. :) Hát azért néha szoktam, csak nem gyakran..

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...